A folyóba fulladt a két dél-koreai férfi, akik golfkocsijukkal zuhantak le egy kompról, miután összeütköztek egy másik golfkocsival, amit a feleségeik vezettek

A két dél-koreai férfi holttestét szerda éjjel találták meg a thaiföldi hatóságok: a 68 éves Jun Yong Sung és a 76 éves Jaeoong Ha azután vesztették életüket, hogy egy kompról a meglehetősen zavaros Nan folyóba zuhantak a golfkocsijukban ülve. 

Hogy még bizarrabb legyen a baleset, a golfkocsijuk azután zuhant a folyóba, hogy összeütköztek egy másik golfkocsival, amit a feleségeik vezettek. A két nő járműve is lezuhant a hajóról, de őket a közelben dolgozó halászok ki tudták menteni. 

A két férfit több mint 50 ember kutatta,  a rendőrség és a katonaság is segített, de végül csak a holttestek kerültek elő, mindkettő több kilométernyire a baleset helyszínétől. Ugyan mindkét férfi tudott úszni, de a folyó annyira gyors volt, hogy nem sok esélyük volt az erős sodrással szemben. (AFP)

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.