A folyóba fulladt a két dél-koreai férfi, akik golfkocsijukkal zuhantak le egy kompról, miután összeütköztek egy másik golfkocsival, amit a feleségeik vezettek

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

A két dél-koreai férfi holttestét szerda éjjel találták meg a thaiföldi hatóságok: a 68 éves Jun Yong Sung és a 76 éves Jaeoong Ha azután vesztették életüket, hogy egy kompról a meglehetősen zavaros Nan folyóba zuhantak a golfkocsijukban ülve. 

Hogy még bizarrabb legyen a baleset, a golfkocsijuk azután zuhant a folyóba, hogy összeütköztek egy másik golfkocsival, amit a feleségeik vezettek. A két nő járműve is lezuhant a hajóról, de őket a közelben dolgozó halászok ki tudták menteni. 

A két férfit több mint 50 ember kutatta,  a rendőrség és a katonaság is segített, de végül csak a holttestek kerültek elő, mindkettő több kilométernyire a baleset helyszínétől. Ugyan mindkét férfi tudott úszni, de a folyó annyira gyors volt, hogy nem sok esélyük volt az erős sodrással szemben. (AFP)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.