Ilyet még nem hallottál: a martfűi polgármester elrappelte, hogy a várossal pénzügyileg minden rendben

társadalom
2018 december 29., 10:12
comments 218

Hallott már magyar politikust rappelni? Itt az alkalom! Az év végén Martfű város 250 lakójának közreműködésével készítettek egy klipet a Jász-Nagykun-Szolnok megyei településről. Lényegében az egész város énekel benne a nyugdíjasoktól a polgárőrökön át az iskolásokig, az ötlet egy helyi médiamunkás fejéből pattant ki, karácsonyi meglepetésnek szánták.

Az önkormányzat dolgozói is vállalkoztak néhány sorra, köztük Papp Antal polgármester is, aki azonban elmondta, az ő hangjával nem akarta megpróbálni az éneklést,

ezért inkább rappelt.

A videón 1.59-től vezetik fel a polgármestert, aki aztán öltönyben, nyakkendőben beleáll az egészbe:

link Forrás

„A város jól áll, jó a kedvem/Financiálisan minden rendben!"

(via Index/ via Szoljon.hu /via Youtube)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.