A TV2 Legyen Ön is Milliomosa nem lacafacázott, rögtön egy áfacsökkentésről szóló kérdéssel indított

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Hány százalékos 2019. január 1-jétől az UHT és ESL tej áfája? – hangzott el  a kérdés a szerdán a TV2-n újraindult Legyen Ön is Milliomos első adásában.

Az áfacsökkentést természetesen a kormánynak köszönhetjük, nehogy már egy ilyen intézkedés ne kerüljön szóba egy kormányközeli vállalkozó tévéjének a kvízműsorában! A játékos – a közönség segítségével ugyan – de sikeresen válaszolt a kérdésre.

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 4,3 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.