Szilveszterkor a Vörösmarty téren elveszett egy 4 éves kisfiú és a 6 éves nővére, rendőrök segítettek rajtuk

bűnügy
2019 január 03., 07:56
comments 93

A Készenléti Rendőrség járőrei december 31-én 23:15-kor Budapest V. kerületében, a Vörösmarty téren felfigyeltek egy magányosan sétáló 4 éves kisfiúra, aki nem találta az édesanyját, és a nevét sem tudta pontosan megmondani.

A rendőrök a gyereket bevitték a kerületi rendőrkapitányságra, ahova rövid időn belül bejelentés érkezett, hogy egy 6 éves kislány is szülői felügyelet nélkül, egyedül sétál a Vörösmarty téren. A kislány a kapitányságon elmondta, hogy a 4 éves fiú a testvére, és a Vörösmarty térre édesanyjukkal mentek, aki később elvesztette őket.

photo_camera Fotó: police.hu

A nyomozók – miután azonosították a gyerekeket – értesítették a nagymamát, és elvitték őket hozzá.

A gyerekek édesanyja eközben segítséget kért az Erzsébet téren szolgálatot teljesítő járőröktől. A nyomozók megállapították, hogy a 39 éves budapesti F. Bernadett a gyerekeivel ment a Vörösmarty térre, majd együtt italozott az ismerősével, a 66 éves szintén budapesti K. Péterrel, akire a gyerekeit rábízta. Kis idő múlva észrevették, hogy a kislány és a kisfiú is eltűnt.

A BRFK V. kerületi Rendőrkapitányságának nyomozói F. Bernadettet és K. Pétert kiskorú veszélyetetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.