Olyan fiút láttam, hogy ez szerelem

életmód
2019 január 11., 08:13
comments 229

Ma újságoltam a barátnőmnek, hogy egy olyan fiút láttam, hogy ez szerelem, ekkor említette a 444 "ilyen" rovatát. Külön jelnek érzem, hogy csütörtökön történt a dolog. 

Szóval: 

A 133E busszal tartottam hazafelé ma (2019.01.10.), amikor ez a zöld sapkás, szürke kabátos, magas, barna szemű úriember felszállt a Március 15. téren. Nem messze állt tőlem, egyből feltűnt. Épp az aznapi vizsgaélményeim újságoltam telefonon, amikor észbe kaptam, hogy le kell szállnom. Az ajtó felé menet, véletlenül (eskü nem szándékos volt) még sikerült kicsit meg is ütnöm a napsárga szatyrommal. Aztán 18:23-kor leszálltam a Szent Gellért téren. Hazafelé sétálva még vissza pillantottam a buszra. Összemosolyogtunk, úgy igazán. 

Tehát keresem ezt a magas, barna szemű, zöld sapkás, szürke kabátos úriembert. Túl keveset utaztunk együtt, úgy érzem :( 

Remélem, olvas 444-et! 

Név, cím a szerkesztőségben. Te is láttál valakit? Ide írj. Téged láttak vajon? Itt megnézheted.  

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.