A Duna Médiaszolgáltató vezetője leült Hadházyékhoz, és kijelentette: Tökéletesen jónak és pártatlannak tartja a magyar közmédia Híradóit

politika
2019 január 15., 07:24
comments 307

"Tömören mondva megvagyok elégedve a műsorokkal"-  mondta Szél Bernadettnek és Hadházy Ákosnak a Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. vezérigazgatója. A közmédia épületében éjszakázó két független ellenzéki képviselőhöz kedden reggel ült le Dobos Menyhért, a beszélgetést a Facebookon közvetítették. A vezérigazgató hangsúlyozta: 

"ha valamelyik műsor nem tetszik, vagy kiegyensúlyozottsági problémák vannak, hozzám lehet fordulni."

link Forrás

Dobos felhívta a két képviselő figyelmét, hogy

"kiegyensúlyozottsági probléma az elmúlt nyolc esztendőben nem volt."

link Forrás

"Féltünk," mondta Dobos az MTVA előtti tüntetés estéjéről. Sérelmezte, hogy egy felheccelt tömeg élén a képviselők "betörtek" az épületbe. 

"Amilyen az adjon Isten, olyan a fogadj Isten,"

utalt arra, hogy hogyan viselkedtek a biztonsági őrök az országgyűlési képviselőkkel szemben. Hadházy Ákos kérdésére kijelentette:

"tökéletesen jónak tartom a magyar közmédiának a Híradóit, annak a híradásait. Abszolút pártatlannak tartom, és így helyesnek."

link Forrás

Hadházy rákérdezett, hogy miért nem számolt be a közmédia híradója az általa kezdeményezett aláírásgyűjtésről az Európai Ügyészégért. Dobos erre azt válaszolta, hogy

"ha ilyen problémája van, forduljon hozzám."

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.