Akkorát vodkázott egy utas a Berlin-Budapest-járaton, hogy rendőrt kellett hívni

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
A flightradar képe az Airportálon.

Rendőrt kellett hívni egy utas miatt az EasyJet Berlinből Budapestre tartó járatán történtek miatt, írja az Airportál. Egy erősen ittas lengyel férfi a személyzet utasítása ellenére folytatta az ivást a fedélzeten a kézipoggyászban felvitt vodkából.  

Az Indexnek Hardy Mihály repülőtéri szóvivőt megerősítette, hogy ez történt, ráadásul ez szerinte nem ritkaság, az utóbbi időben hetente előfordul hasonló.

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.