Szivárvány színű füsttel tiltakozott a Momentum az MTVA székházánál

Tbg
Média
2019 január 19., 14:12
comments 64

“Mi hiszünk a sokszínűségben! Hiszünk abban, hogy a különböző emberek egymástól tanulhatnak és közösen egy boldogabb, szabadabb jövőt építhetnek! Hisszük, hogy csak akkor lehetünk erős és működőképes ország, ha senkit nem nyomunk el, lehetetlenítünk el, teszünk mentálisan, fizikálisan tönkre, vagy hagyunk az út szélén. Ez nem »nő ügy«, nem »meleg ügy«, ez mindannyiunk ügye és érdeke!” - mondta Berg Dániel, a Momentum elnökségi tagja, az MTVA Kunigunda útjai épülete előtt, miután a párt aktivistáival pár perces tiltakozást mutattak be.

link Forrás

Az ellenzéki az ellen az adás ellen titlakozott, amely a köztévében ment le, és arról szól, hogy a homoszexualitás betegség és ki lehet gyógyulni belőlne. A műsorba azonban nem (pontosabban az utolsó pillanatban) hívták meg a témában leginkább érintett szervezeteket, helyettük egy átnevelő táborokat működtető katolikus szervezet vitte a prímet.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.