Itt a stockfotó-generátor, amire mindig is vágytál

Stock fotózás.

„A stock fényképezés a fotózás egy olyan területe, ahol az illusztrációnak szánt fényképeket előre elkészítik, majd képügynökségek által tárolt adatbázisokból elérhetővé teszik”, definiálja a Wikipedia, miközben nyilvánvaló, hogy a stock fotók mára ennél sokkal többet jelentenek.

Fotó: 123rf.com

Hogy mit? Nagyjából az egyetlen biztos pontot korunk vizuális porviharában, egy olyan szerethető világot, aminek szereplői a Református Ifjúsági Magazin színészi eszközeivel jelenítik meg az összes elképzelhető emberi érzést, és ahol tényleg bármi megtörténhet.

Itt van például ez a nemrég megjelent válogatás erről a 177 teljesen WTF stock fotóról, aminek láttán tényleg nehéz más következtetésre jutni, mint hogy hiába a globális felmelegedés, a populizmus és a képregényfilmek előtörése, ha ezt képes volt létrehozni az emberiség, akkor összességében mégiscsak jó irányba tartunk.

A következő logikus lépés pedig ez a remek

csinálj saját stock fotót

alkalmazás, ahol a szereplők, a háttér és a berendezési tárgyak tetszőleges felhasználásával bárkinek a kezéből kisülhet a következő Hűtlen ember sétált barátnőjével, és csodálkozva nézett a másik csábító lány.

Borzoltarcúmacska-futtában ki is próbáltam néhány kombinációt, de ez tényleg csak töredéke a lehetőségeknek.

Sikeres fiatal pár a tengerparton megtalálja a répás hal receptjét

Megafonos aktivista figyelmezteti a szórakozott professzort, hogy ez bizony egy óriás paradicsom

Vigyázz a virtuális valósággal télen, mert nemcsak pizza, hanem tetőre mászó macska és indokolatlanul kicsi gót lány is megjelenhet

Az építési vállalkozó asszony emlékezteti a pénzzel bánni nem tudó háziurat, hogy a befőttet őrző házi robotra is gondoljon

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.