Itt a stockfotó-generátor, amire mindig is vágytál

Stock fotózás.

„A stock fényképezés a fotózás egy olyan területe, ahol az illusztrációnak szánt fényképeket előre elkészítik, majd képügynökségek által tárolt adatbázisokból elérhetővé teszik”, definiálja a Wikipedia, miközben nyilvánvaló, hogy a stock fotók mára ennél sokkal többet jelentenek.

Fotó: 123rf.com

Hogy mit? Nagyjából az egyetlen biztos pontot korunk vizuális porviharában, egy olyan szerethető világot, aminek szereplői a Református Ifjúsági Magazin színészi eszközeivel jelenítik meg az összes elképzelhető emberi érzést, és ahol tényleg bármi megtörténhet.

Itt van például ez a nemrég megjelent válogatás erről a 177 teljesen WTF stock fotóról, aminek láttán tényleg nehéz más következtetésre jutni, mint hogy hiába a globális felmelegedés, a populizmus és a képregényfilmek előtörése, ha ezt képes volt létrehozni az emberiség, akkor összességében mégiscsak jó irányba tartunk.

A következő logikus lépés pedig ez a remek

csinálj saját stock fotót

alkalmazás, ahol a szereplők, a háttér és a berendezési tárgyak tetszőleges felhasználásával bárkinek a kezéből kisülhet a következő Hűtlen ember sétált barátnőjével, és csodálkozva nézett a másik csábító lány.

Borzoltarcúmacska-futtában ki is próbáltam néhány kombinációt, de ez tényleg csak töredéke a lehetőségeknek.

Sikeres fiatal pár a tengerparton megtalálja a répás hal receptjét

Megafonos aktivista figyelmezteti a szórakozott professzort, hogy ez bizony egy óriás paradicsom

Vigyázz a virtuális valósággal télen, mert nemcsak pizza, hanem tetőre mászó macska és indokolatlanul kicsi gót lány is megjelenhet

Az építési vállalkozó asszony emlékezteti a pénzzel bánni nem tudó háziurat, hogy a befőttet őrző házi robotra is gondoljon

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.