Hadházy Ákosnak tegnap este szóltak, hogy ma tárgyalják az MTVA-ban történteket

politika
2019 február 12., 08:26
comments 114

"Szeretem ezeket a kis szemétkedéseket," írja Hadházy Ákos Facebook-posztjában arról, hogy

"csak tegnap este fél hétkor küldenek egy mailt, hogy ma fél kettőkor tárgyalnák az MTVA-ban történteket a mentelmi bizottságban. Ha csak egy nappal korábban szólnak, talán ott tudnék lenni."

link Forrás

A független országgyűlési képviselő Szél Bernadettel közösen levelet küld az ülésre, teszi hozzá. Ebben kijelenti:

"az alig 21 órával az ülést megelőzően, kizárólag e-mail útján megküldött értesítés, illetve a többszöri sikertelen próbálkozás az ügy személyes jelenlétünk mellett zajló megtárgyalásának elnapolására halaszthatatlan hivatalos program, illetve külföldi tartózkodás okán nem teszi lehetővé az ülésen való részvételünket, egyúttal súlyosan aggályos a mentelmijog-sértés elbírálásának komolyságát illetően."

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.