Karácsony Gergely: Súlyos hibát követtem el

POLITIKA
2019 február 12., 05:22
comments 362

"Elfogadhatatlan bármilyen politikai célú listázás, " és ilyesmi akár tétova mentegetését is hiba, utalt Karácsony Gergely jól sikerült HírTV-s interjújára a MAZSIHISZ hétfői közleményében. Erre Facebook-posztban reagált a zuglói polgármester.

"Egyetértek a Mazsihisszel, súlyos hibát követtem el. Ismételten bocsánatot kérek mindenkitől, akit megbántottam. Természetesen én is elfogadhatatlannak tartom az állampolgárok politikai célzatú listázását,"

 írta Karácsony.

link Forrás

Az ellenzéki főpolgármester-jelöltet a HírTV Magyarország élőben című műsorában fektette könnyedén két vállra Földi-Kovács Andrea műsorvezető. A riporternek arra a kérdésére, hogy náci az, aki zsidó képviselőket listázna, Karácsony egyértelműen azt felelte, hogy nem.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.