Példátlan bravúr a fociakadémiák országában: a Kisvárdában egyetlen egy magyar kezdett a Fradi ellen, de őt is lecserélték egy légiósra

foci
2019 március 31., 10:59
comments 154

Brazil kapus, két ukrán, egy görög és egy szerb a védelemben, ukrán, brazil, szerb, görög, portugál középpálya, és elől egy magyar támadó, Gosztonyi András. Így állt fel szombaton a Kisvárda a Ferencváros ellen.

Az egyetlen magyart is lecserélte Dajka László vezetőedző a 66. percben, és beküldte a pályára helyette az ukrán Melinket. Majd légiós váltott légióst (egy portugált egy brazil). A meccs végén öt percet kapott egy ukrán helyett a magyar Horváth Zoltán (aki első fokon bundázás miatt egy év felfüggesztett börtönt kapott februárban). A Kisvárdában van még légiós, de a román válogatott csatár, Grozav nem kapott lehetőséget, mert sérülés után még lábadozik, csak a kispadra fért oda. A román cserekapus bevetésére sem volt szükség a brazil cerberus helyett.

A Kisvárda nemzetközi csapata kikapott a 8 légióssal és három magyarral kezdő Fraditól, és kieső helyen áll az NBI-ben.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.