Bajai roma vezető: Ha nem akarod, hogy akár tízen megerőszakolják a gyerekedet, fogj meg legalább három embert, és vidd magaddal szavazni a Fideszre

politika
2019 április 09., 05:20

Horváth Szilveszer, Bács-Kiskun Megyei Roma Nemzetiségi Önkormányzatának elnöke saját Facebook-oldalán osztott meg egy beszédet, amit még a hétvégén tartott egy szabadszállási kampányrendezvényen. Nem kirakták róla, ő maga osztotta meg az alábbi videót saját oldalán.

A felvételen Horváth többek közt arról beszél, hogy nem ártana május 26-án a Fideszre szavazni, ha az ember nem akarja, hogy megkéseljék, ha esetleg nem ad cigarettát egy utcájába tévedő migránsnak. 

link Forrás

„Nekünk cigányoknak vannak hagyományaink, kultúránk, nyelvünk, kereszténységünk, amit el akarnak venni idegen hatalmak, akik be akarnak engedni az országba migránsokat. Ezeknek a migránsoknak 90 százaléka terrorista, a terroristák tudjátok, hogy mit csinálnak. Van egy miniszterelnökünk, aki ettől minket megvéd. A neve Orbán Viktor.”

A roma vezető ezután kifejti az érveit. Szerinte senki se szeretné, ha a családja félelemben kéne éljen, márpedig a migránskultúra megengedi, hogy ha nem adsz cigit az utcán, akkor késsel vegyék el tőled. Az ő törvényük ezt nem bünteti, ahogy azt sem, hogy megerőszakolják a gyerekeinket, akár tízen. Ezt Horváth szerint senki sem akarná, ezért arra kér mindenkit, hogy legalább három embert fogjon meg május 26-án, és húzza be a Fidesz-KDNP mellé az ikszet. Horváth szerint nem csak a Fidesznek segítünk ezzel, de a saját családunknak is. 

„Hajrá Magyarország, hajrá Fidesz, hajrá Szabadszállás!” (Taps. Ováció)