Együtt nácultak Ungváron az ukrán és a magyar szélsőségesek

Maszkkal a fejükön, egy "Európa értünk van, vagy senkiért" feliratú transzparenssel vonultak vasárnap Ungvár utcáin az ukrán szélsőjobboldali Kárpáti Szics és a magyarországi Légió Hungária tagjai. A két társaság még közös fényképeket is készített.

Ukrajnában amúgy zajlik a választási kampány, az elnökválasztás második fordulóját a hétvégén tartják. Abban a jelenleg regnáló, az első fordulóban alig 16 százaléknyi szavazatot szerző Petro Porosenko a semmiféle, hagyományos értelemben vett kampányt nem folytató, programját eddig nem ismertető humoristával, az első fordulóan 30 százalék fölötti szavazatot szerző Vologyimir Zelenszkijjel küzdhet meg. Utóbbinak a hétvégén lehetősége lett volna megvitatnia ezidáig teljesen ismeretlen politikai nézeteit riválisával, de nem ment el a kijevi stadionba szervezett nyilvános, televíziós vitára. (Via HVG)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.