Eladó a floridai kazuár, ami a napokban megölte a gazdáját

külföld
2019 április 26., 04:26
comments 66

Április elején meghalt egy Marvin Hajos (más forrásokban Hojas) nevű férfi a floridai Ginesville-ben, valószínűleg azért, mert megölte a kazuárja. Az Ausztráliában és Pápua Új-Guineában őshonos, legendásan vad futómadár a nyomozás eddigi adatai szerint azután végezhetett tulajdonosával, hogy az az etetése közben megbotlott és elesett, ezután támadta meg az állat.

A gyilkos kazuárt Hajos többi állatával együtt szombaton elárverezik a Gulf Coast Élőállat Aukción. A világ legveszélyesebb madarának tartott kazuárból nem is csak ez az egy szerepel a kínálatban, a madárnak ugyanis párja is van. Az aukció Facebook-oldalán azt írták, hogy maga Hajos kérte, hogy halála esetén minél hamarabb árverezzék el az állatait.

link Forrás

Hajos egyébként nagyon jó barátságban volt az Aukció szervezőivel.

A halott férfi állatai között egyébként emuk, papagájok, selyemmajmok, makik és ,ás egzotikus állatok szerepelnek az árverés kínálatában. (CNN)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.