A Pornhub megvenné a Tumblr-t, és a pornót is visszaengednék a mikroblogokra

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A pornószolgáltató oldal erősen gondolkodik azon, hogy megvegye a Tumblr mikroblogplatformot, ami decemberben pont azzal okozott hatalmas csalódást a felhasználóinak, hogy letiltotta a pornót. Corey Price, a Pornhub alelnöke a BuzzFeednek megerősítette, hogy rendkívül érdeklődnek a Tumblr megváráslása után. És ha megveszik, újragondolják az oldal NSFW-szabályait. 

A Pornhub alelnöke szerint a Tumblr egy biztonságos menedék volt azoknak, akik fel akarták fedezni vagy ki akarták fejezni a szexualitásukat, ezért megdöbbentette őket, amikor az új szabályokkal ki akarták irtani az erotika körül szerveződött közösséget a platformról, és sok embernek nem maradt más lehetősége, hogy felnőtt tartalmat osszanak meg.

Egyébként a Tumblr jelenlegi tulajdonosa, a Verizon pont vevőt keres, mivel nem igazán érték el vele a bevételi céljaikat. 

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.