Megálmodta a lottószámokat az ausztrál szerencselovag

ÉLET
2019 május 13., 09:31
comments 86

1 millió ausztrál dollárt, azaz nagyjából 200 millió forintnak megfelelő pénzt nyert egy  férfi egy ausztrál lottósorsoláson. 

A szerencselovag nem fedte fel személyazonosságát, de nyilatkozott a mesés nyeremény elnyerése után, és azt mondta: 13 éve egyszer megálmodta szerencseszámait, és azóta mindig mindenhol azokkal játszik. Sose adta fel az álmát, hogy egyik nap csekkolja a sorsolás eredményét, és visszaköszönnek a szerencseszámok. Most bejött neki. 

Azt is mondta, hogy nem ez volt az első alkalom, hogy nagyot nyert a számokkal, de olyan még nem volt, hogy mindegyik visszaköszönt a sorsoláson. Természetesen tovább játszik velük. 

A nyertes szelvényt Tasmania sziget északi partjainál, East Devonportban adták fel. 

Rövid időn belül a második megálmodott nyeremény ez, aminek híre megy a szerencsejáték világában. Május elején egy amerikai nő állította, hogy 100 ezer dollárt nyert, miután álmában egy férfi megsúgta neki a nyerő számokat. (BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.