Nagy a dili Washingtonban: Márki-Zay és Kész összefutottak Habony Árpáddal az utcán

politika
2019 május 13., 17:08
comments 218

Izzik a flaszter Washington D.C.-ben: az amerikai külügy szakértőivel tárgyaló két magyar ellenzéki politikus az utcákat járva ki másba botlott volna bele, mint Habony Árpádba és Lánczi Tamásba. A két fideszes háttérember feltehetőleg Orbán Viktor társaságában érkezett az Egyesült Államok fővárosába.

De nem csak szemezés volt köztük. Kész beszámolója szerint, amit a fenti képpel illusztrált

“Habony Árpád és Lánczi Tamás épp most szálltak be ebbe a kocsiba. Márki-Zay Péterrel odamentünk köszönni. Egy kézfogás volt, de Habony kiadta a parancsot, hogy indulás. Mindig öröm összefutni magyarokkal külföldön.”

Kész másik fotója is arról tanúskodik, hogy az én alternatív fényképésziskolámba járt:

Ez itt pedig az esetről írott posztjuk

link Forrás



Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.