Kövér a pedofíliához hasonlította a követelést, hogy a homoszexuálisok is házasodhassanak és fogadhassanak örökbe

politika
2019 május 15., 19:23
comments 452

Az Index elment Kövér László szerdai zuglói lakossági fórumára, ahol az Országgyűlés elnöke nem csak a bevándorlásról, hanem a homoszexuálisok jogairól és a pedofíliáról is megosztotta értékes gondolatait a hallgatósággal, aminek a soraiban ott ült Fásy Ádám és az ország legjobb Orbán Viktor-parodistája, Bagi Iván is.

A lap szerint Kövértől azt kérdezte (írásban, mert csak úgy lehetett) egy kérdező, hogy „hogyan lehet megőrizni a keresztény kultúrát egy olyan világban, ahol az élet minden területén lopakodik a liberalizmus”.

Kövér erre felcsattant, hogy: „Ha még csak lopakodna!”, majd elmondta azt a mindenki által ismert viccet, hogy egy liberális apuka tologatja a gyerekét a babakocsiban, mire megkérdezik, fiú-e vagy lány, erre azt feleli, hogy ha nagy lesz, eldönti.

Kövér azt mondta, 10 éve még a térdüket csapkodva nevettek ezen, de ma ez a „véres valóság”, egyes országokban törvényt is csinálnak ebből, mert megszüntetik a nemeket a nyelvben, és „három WC-t írnak elő a közintézményekben: a nőknek, a férfiaknak, meg a… harmadiknak”. Kövér szerint ez diszkrimináció, mert a szexuális kisebbségek ennél többen vannak: „LMBTQ, ez öt. Vannak a férfiak, nők, meg az LMBTQ. Hol van a másik négynek? Miért nem kérik ki maguknak?”

Kövér ezután említette, hogy Lengyelországban a liberálisok „kampánytémává” tették a pedofil papok eseteit. (Egy friss lengyel dokumentumfilm, amit pár nap alatt 10 milliónál is többször megnéztek, pont bemutatja, hogy nem csak a liberális Nyugaton nevezték ki újabb és újabb helyekre a molesztáló papokat.) Kövér azt mondta, mélységesen elítéli a papi pedofíliát, a legundorítóbb bűnök egyikének tartja, majd arról beszélt, hogy Daniel Cohn-Benditnek pedofil hajlamai vannak.

Ezután az Országgyűlés elnöke az Index tudósítása szerint a pedofíliához hasonlította azt a követelést, hogy a homoszexuálisok házasodhassanak, és gyereket fogadhassanak örökbe:

„Erkölcsi értelemben, semmi különbség nincs egy pedofil magatartása között, meg a között, aki ezt követeli. Mindkettő esetben a gyermek egy tárgy, egy élvezeti cikk, a kiteljesedés, az önmegvalósítás eszköze. Különböző okokból nem akarok gyereket, de igényt tartok rá hogy más gyerekét jogom legyen felnevelni.”

Szerinte ez a hozzáállás sem igaz minden homoszexuálisra. Azt mondta:

„Egy normális homoszexuális tudja, hogy a világ rendje micsoda, hogy ő így született, ilyenné lett. Próbál ehhez a világhoz alkalmazkodni úgy, hogy nem tartja magát feltétlenül egyenrangúnak.”

Haszan Róháni iráni elnök (jobbra) fogadja a hivatalos látogatáson Iránban lévő Kövér László magyar házelnököt Teheránban 2016. november 12-én.
photo_camera Haszan Róháni iráni elnök (jobbra) fogadja a hivatalos látogatáson Iránban lévő Kövér László magyar házelnököt Teheránban 2016. november 12-én. Fotó: Az iráni elnökség hivatalos honlapja/MTI

(Index)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.