Fiatalkorúakat gyanúsítanak a hajdúhadházi gyilkossággal

Három fiatalkorút, egy 15, egy 16 és egy 17 éves fiatalt gyanúsítanak a május 13-i hajdúhadházi gyilkosság elkövetésével. A rendőrség pár nappal a gyilkosság után, május 16-án, csütörtökön vette előzetes őrizetbe a fiatalokat, akiknek a bíróság időközben elrendelte a letartóztatását is.

Balogh Péter Tamás, a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletesének tájékoztatása szerint a három támadó vascsővel verte agyon 66 éves áldozatát, aki a szakszerű kórházi ellátás ellenére belehalt sérüléseibe.

A rendőrök szerint az idős férfi kutyaugatásra ment ki a kertjébe. A kertben a gyanúsítottak egy vascsővel leütötték, majd a lakásából rövid kutatás után 6000 forintot vettek el, közben a sértett feleségét megfenyegették. (MTI)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.