Fiatalkorúakat gyanúsítanak a hajdúhadházi gyilkossággal

Három fiatalkorút, egy 15, egy 16 és egy 17 éves fiatalt gyanúsítanak a május 13-i hajdúhadházi gyilkosság elkövetésével. A rendőrség pár nappal a gyilkosság után, május 16-án, csütörtökön vette előzetes őrizetbe a fiatalokat, akiknek a bíróság időközben elrendelte a letartóztatását is.

Balogh Péter Tamás, a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletesének tájékoztatása szerint a három támadó vascsővel verte agyon 66 éves áldozatát, aki a szakszerű kórházi ellátás ellenére belehalt sérüléseibe.

A rendőrök szerint az idős férfi kutyaugatásra ment ki a kertjébe. A kertben a gyanúsítottak egy vascsővel leütötték, majd a lakásából rövid kutatás után 6000 forintot vettek el, közben a sértett feleségét megfenyegették. (MTI)

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.