Ki akarták rabolni a táti plébánost

A Szemlélek vallási híroldal szerint az elkövető azt mondta, gyónni akar, ezért engedte be a plébániára Kardos Mihály plébános. Az épületbe a blog szerint sokan csöngetnek be, a többség kéregetéssel, de az atya jó okkal nem engedi be őket. A hétvégi támadó viszont azt mondta, gyónni akar, és meg is gyónt, ezután kezdte csak fenyegetni az idős papot, akinél csak egy kisebb összeg volt.

A rabló azonban fenyegetőzni kezdett, azt mondta, megkötözi a papot, ha nem ad több pénzt.

Kardos Mihály közlése szerint erre azért nem került sor, mert sikerült kijutnia az épületből, ám a támadó utánarohant, dulakodásba kezdtek. Segélykiáltásai miatt a helyiek értesítették a rendőrséget, így sikerült a rablást meghiúsítani. A megtámadott pap kisebb sérüléseket szenvedett, de végül – saját szavai alapján – nem rabolták ki - írja a Szemlélek.

A rendőrség által adott személyleírás szerint egy 40-50 év közötti, ősz hajú férfi a tettes, aki farmernadrágot és dzsekit viselt, és barna táska volt nála.

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.