Milliók néznek az interneten egy nőt, aki úgy üget, mint egy ló

idióta rekordok
2019 május 19., 12:17
comments 309

Egy Ayla Kirstine nevű norvég nő élete egy pontján úgy döntött, megtanul úgy ügetni és ugrani, mint egy ló. Kigondolta, elhatározta, megcsinálta. Egy modern ikon. Aztán úgy döntött, hogy a világ javulása és az emberiség okulása érdekében indít egy Instagram-profilt is, és videókat oszt meg magáról, amiken úgy üget és ugrik, mint egy ló.

link Forrás

A nőből napok alatt sztár lett az interneten, egy rakás ember találgatja, miért csinálja és hogy csinálja, persze a legfontosabb kérdést csak néhányan merik feltenni:

miért érdekel ez ennyi embert?

link Forrás

Ayla Kirstine egyébként 4 éves kora óta csinálja ezt, azt mondta egy interjúban, hogy nagyon szerette a kutyákat, és ő maga is kutya szeretett volna lenni. A videókat is régóta töltögeti az Instagramra, de nemrég letörölte a régi fiókját, és napokkal ezelőtt indított egy újat, az egyik videója aztán felkerült a Twitterre, ahol rengetegen reagáltak rá, és találgatni kezdték, mi ez az egész.

Hát, ennyi. Se több, se kevesebb.

link Forrás

6 éve az akkor 10 éves Anna Salander ment nagyot az interneten ugyanezzel, de meg kell hagyni, az ő technikája sehol nincs Ayla Kirstinéhez képest (persze azóta eltelt 6 év, talán ő is fejlődött).

link Forrás

2017-ben pedig az amerikai Steve Harvey népszerűsítette a tévében ezt a gyönyörű hobbit.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.