Illegálisan tartott fegyverével véletlenül herén lőtte magát, majd az életmentő műtét közben egy droggal teli kapszula csúszott ki a végbeléből, majd mikor letartóztatták, még egy

bűnügy
2019 május 23., 11:56
comments 272

A 27 éves Cameron Jeffrey Wilson eddig 13 alkalommal volt büntetve az Egyesült Államokban, és még így is bűnözői karrierjének sikeresebb részén volt túl.

Idén április 5-én Cashmere városában Washington államban ugyanis véletlenül elsült a nadrágjába dugott, engedély nélkül tartott pisztolya, a golyó átlőtte a férfi heréit majd a combjában állt meg.

Wilson ekkor még nem ment kórházba, hanem megkérte a barátnőjét, hogy vigye el egy parkba egy ismerősével találkozni, mivel büntetett előéletű személyként nem lehet legálisan fegyvere, és meg akart szabadulni a balesetet okozó pisztolytól, nehogy újra bajba kerüljön.

Ezután már bementek a kórházba, ahol azonnal meg kellett műteni a férfit. A beavatkozás alatt egy marihuánával töltött kapszula csúszott ki Wilson végbeléből. A kórház a lőtt seb és a drog miatt értesítette a hatóságokat.

A kiérkező rendőrök átkutatták Wilson autóját, amiben a véres nadrágján kívül egy zacskó metamphetamint is találtak. A férfit ekkor nem tartóztatták le, csak meggyanúsították, az elfogató parancsot 9 nappal később, április 16-án adták ki ellene.

Wilson két nappal ezután, április 18-án feladta magát a rendőrségen, ekkor egy újabb kapszula marihuána esett ki a férfi seggéből.

Wilsont letartóztatták, majd a börtönben első dolga volt felhívni az intézmény telefonjáról a barátnőjét, akit arra kért, hogy ne működjön együtt a rendőrökkel. A hívást a börtön biztonsági rendszere rögzítette, így Wilsont az igazságszolgáltatás akadályozásával is megvádolták.

A drogbirtoklás ügyében ártatlannak vallotta magát, a tárgyalása június 18-án lesz. (WenatcheeWorld)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.