Lázár János: Az ellenzék bármikor egy tál lencséért képes eladni ezt az országot

POLITIKA
2019 május 23., 20:04
comments 400

Kocsis Máté, a Fidesz parlamenti frakcióvezetője Makón, utcafórumon mondott beszédet, és vele volt a térség fideszes parlamenti képviselője is. Lázár János az MTI tudósítása szerint arról beszélt, hogy kétféle politikus van, az egyik szolgálja a hazáját, a másik árulja azt. Úgy fogalmazott:

„Azok akik velünk szemben állnak és a mai magyar ellenzéket adják, azok bármikor egy tál lencséért képesek eladni ezt az országot. Mint ahogy megtették bármikor, amikor kormányozták az országot. Hiszen először az ország vagyonát adták el, majd a 2004-es népszavazás alkalmával a lelkét.”

Lázár János még miniszterként egy makói lakossági utcafórumon 2014-ben.
photo_camera Lázár János 5 éve egy makói sajtótájékoztatón. Fotó: Botos Tamás/444

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.