Korrupciós ügy miatt vitték el a NAV felderítő osztályának volt vezetőjét

bűnügy
2019 május 28., 17:24
comments 164

Kedd délelőtt az ügyészségi nyomozók vitték el a NAV Bűnügyi Főigazgatóságának Huszti úti épületéből a felderítő osztály volt vezetőjét, tudta meg az Index. A lap szerint korrupciós ügyről van szó.

Rab Ferenc, a Fővárosi Főügyészség helyettes sajtószóvivője az üggyel kapcsolatban a lapnak azt mondta, hogy hivatali visszaélés bűntette és más bűncselekmények miatt nyomoznak, emiatt kedden több embert előállítottak, hármat pedig őrizetbe vettek.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.