Egy második kerületi önkormányzati képviselő feljelentette Nikola Gruevszkit

POLITIKA
2019 június 12., 05:50
comments 202

Szabálysértési eljárást kezdeménezett Örsi Gergely, a Szövetség a II. kerületért önkormányzati képviselője Nikola Gruevszki, a korrupció miatt börtönre ítélt, Magyarországon menedékjogot kapott macedón exminiszterelnök ellen.

link Forrás

Gruevszki a múlt héten a szerkesztőségünk szomszédjában a magyar kormány egyik tagjával, Joó Istvánnal, a külgazdasági és külügyminisztérium export növeléséért felelős helyettes államtitkárával találkozott. Az erről készült videónkon látszik, hogy a Gruevszkire járó motorral. tilosban, a Margit körút járdáját szinte teljes szélességben elállva várakozó gépjárműre.

link Forrás

"A fél éve Magyarországra szökött Gruevszki azt hiszi, neki mindent szabad, hogy semminek nincs következménye. Ebben téved. Nem szabad például balesetveszélyesen a járdára parkolni a II. kerületben sem" - írta Facebook-posztjában Örsi, ahol jelezte, hogy szabálysértési eljárást kezdeményez az ügyben.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.