Négy holttestet találtak a Dunából kiemelt Hableány fedélzetén

Három áldozatot sikerült azonosítani abból a négyből, akiknek a holttestét kedden, a Dunából kiemelt Hableány sétahajó fedélzetén találták meg: két dél-koreai nőt és a hajó magyar kapitányát. A negyedik, kiskorú áldozat azonosítása még tart.

A Hableány 2019. május 29-én este süllyedt el a Margit hídnál, miután áthajtott rajta egy sokkal nagyobb szállodahajó, a Viking Sigyn. A Hableány másodpercek alatt süllyedt el, a fedélzetén tartózkodó 35 emberből csak hetet sikerült élve kimenteni. Hét áldozat holttestét még aznap kiemelték. 13 áldozat holttestét a Duna lejebbi szakaszain találták meg, volt, akit Budapesttől 75 kilométerre, Kulcsnál.

A roncsban egyelőre csak négy áldozatot találtak, de a hajó átvizsgálása is tart még. A hatóságok a Duna teljes déli szakaszán folytatják a keresést a még eltűntként nyilvántartott négy koreai áldozat után. (Via Police.hu)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.