Nem találtak több holttestet a Hableányban

baleset
2019 június 12., 18:55
comments 39

A május 29-i dunai hajóbalesetben elsüllyedt Hableányt kedd reggel kiemelték, és a hajóban négy holttestet találtak. Ezután az áldozatokat azonosították, majd a hajót a szemle végrehajtásához egy csepeli kikötőbe szállították.

A police.hu azt írja, a BRFK nyomozói az ügyészséggel együttműködve, szakértők bevonásával a hajó szemléjét befejezték, abban újabb holttestet nem találtak.

Clark Ádám úszódaru az elszállítást végző uszályra emeli a balesetben elsüllyedt Hableány turistahajó roncsát 2019. június 11-én.
photo_camera Clark Ádám úszódaru az elszállítást végző uszályra emeli a balesetben elsüllyedt Hableány turistahajó roncsát 2019. június 11-én. Fotó: Lakatos Péter/MTI/MTVA

A rendőrség közölte, hogy a kutatásban résztvevők megduplázott létszámmal, a Duna teljes déli szakaszán továbbra is folytatják a keresést.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.