Gyurcsány „pokolian jót” beszélgetett Karácsony Gergellyel

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Találkozott személyesen a napokban Karácsony Gergellyel, és „pokolian jót beszélgettek” - erősítette meg a „városi pletykákat” az ATV-ben Gyurcsány Ferenc

Elmondása szerint a beszélgetésen újra megegyeztek, hogy bárki nyer az előválasztáson, a többiek mögé állnak, és támogatni fogják. Ugyanerről állapodott meg Molnár Zsolttal, az MSZP budapesti elnökével is.

„Nagyon rendes fickó a Karácsony Gergely”- mondta Gyurcsány a politikusról, akit nemrég még egyértelműen támogatott főpolgármester-jelöltként, majd a DK váratlanul csatába küldte ellene Kálmán Olgát.

A beszélgetésben felmerült a 444 Dobrev Klára-interjúja is. Gyurcsány szerint szerint sem lehet kizárni, hogy 2022-ben a felesége lesz a párt miniszterelnök-jelöltje, de igazán csak most fog eldőlni, Dobrev Klára mennyire alkalmas erre.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.