Rogán szerint régen azért bántották a feleségét, mert a gyerekeket nevelte, most pedig azért, mert sikeres vállalkozó

A HVG-nek nyilatkozott a sanyarú sorsú propagandaminiszter Rogán Antal, akit a lap arról kérdezett, miért támogatja az állam a felesége rendezvényeit.

„míg a feleségem a gyerekeinket nevelte, az volt a problémájuk, hogy a gyerekeket neveli, és nem csinál semmit, most meg, hogy vállalkozik, és sikeres e téren, ez a probléma. Döntsék el. Ha van sapka az a baj, ha nincs sapka, az.”

Az nem teljesen világos, hogy ebben a gondolatban pontosan kinek és milyen problémája volt Rogán Cecília gyereknevelésével.

A HVG azt írja, hogy az állami MVM 150 milió forinttal támogatta a Fitbalance-t és a Nemzeti Futóversenyt, ezek pedig Rogán feleségének cégéhez köthető rendezvények a lap szerint. A Fitbalance Facebook oldalán a Szerencsjáték Zrt-nek is megköszöni a támogatást,

de a cég a HVG-vel azt közölte, hogy ők 2015-től nem nyújtanak támogatást, adományt, és nem kötnek szponzorálási szerződést. Rogán szerint egyébként abban nincs semmi szokatlan, hogy az állam ingyenes sportrendezvényeket támogat, feleségének viszont állami szerződése nincs.

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.