Rogán szerint régen azért bántották a feleségét, mert a gyerekeket nevelte, most pedig azért, mert sikeres vállalkozó

POLITIKA
2019 június 20., 10:54
comments 488

A HVG-nek nyilatkozott a sanyarú sorsú propagandaminiszter Rogán Antal, akit a lap arról kérdezett, miért támogatja az állam a felesége rendezvényeit.

„míg a feleségem a gyerekeinket nevelte, az volt a problémájuk, hogy a gyerekeket neveli, és nem csinál semmit, most meg, hogy vállalkozik, és sikeres e téren, ez a probléma. Döntsék el. Ha van sapka az a baj, ha nincs sapka, az.”

Az nem teljesen világos, hogy ebben a gondolatban pontosan kinek és milyen problémája volt Rogán Cecília gyereknevelésével.

A HVG azt írja, hogy az állami MVM 150 milió forinttal támogatta a Fitbalance-t és a Nemzeti Futóversenyt, ezek pedig Rogán feleségének cégéhez köthető rendezvények a lap szerint. A Fitbalance Facebook oldalán a Szerencsjáték Zrt-nek is megköszöni a támogatást,

link Forrás

de a cég a HVG-vel azt közölte, hogy ők 2015-től nem nyújtanak támogatást, adományt, és nem kötnek szponzorálási szerződést. Rogán szerint egyébként abban nincs semmi szokatlan, hogy az állam ingyenes sportrendezvényeket támogat, feleségének viszont állami szerződése nincs.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.