Divatba jött a DNS-randi Japánban

tudomány
2019 június 22., 12:14
comments 260

Tudományos alapon ígérnek megfelelő párt azok a társkereső cégek Japánban, amelyek ügyfeleik DNS-mintái alapján javasolnak lehetséges partnereket.

A Telegraph riportja szerint akkora az érdeklődés a szolgáltatásra, hogy több hónapos várólisták alakultak ki. Az ügynökség nyálmintákból kinyert adatokkal dolgozik, és ugyan nem árulják el, hogy mi szerintük a jó párosítás titka, de annyi kiderült, hogy nem a hasonlóságokat, hanem a különbségeket keresik elsősorban.

Japán menyasszony.
photo_camera Japán menyasszony. Fotó: GUIZIOU Franck/hemis.fr

A DNS-teszt egyre nagyobb divat az egész világon, Erdélyi Péter is kipróbálta, itt a videó saját tapasztalatairól.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.