Világszám: A nyári főszezonban is tart a Magyar Turisztikai Ügynökség strandfelújítási programja a Balatonon

POLITIKA
2019 június 27., 06:14
comments 142

Azért megnézném, hol fordulhat elő a világon, hogy az ország leglátogatottabb nyaralóhelye főszezonban építési terület

- ezt egy boglári vállalkozó mondta a Népszavának a Magyar Turisztikai Ügynökség strandfelújítási programjáról, ami valamilyen mestertervezési csúcsteljesítménynek köszönhetően a nyári főszezonban is tart.

A lap szerint Fonyód 11 strandjából például 5 gyakorlatilag használhatatlan, és a környék inkább útépítésre mint üdülőövezetre hasonlít. A helyi polgármester szerint az ellenzéki fújja fel a problémát, azt ugyanakkor elismerte, hogy a legnagyobb, Árpád-part nevű rész biztosan nem lesz kész június végére, a futópályán július közepére fejezik be a munkát,a városi strand játszóháza pedig július végére lehet kész.

Az MTÜ hárommilliárd forintos szabadstrand-fejlesztési programját év elején hirdették meg, és eredetileg június 30-ig mindenhol be kellett volna fejezni az építési munkákat.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.