Hasba késelte magát a Guns N' Roses egykori dobosa

A TMZ értesülései szerint Steven Adler azután került be egy Los Angeles-i kórházba, hogy megkéselte magát. A mentőket késeléses sebhez értesítették csütörtök délután, és mint kiderült a Guns alapító dobosa szenvedett hasi sérülést. 

A 2012-es Rock And Roll Hall Of Fame eseményre tért vissza a dobok mögéFotó: Michael loccisano/AFP

A lap forrásai szerint Adlert nem életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba, és egyelőre nem merült fel, hogy bárki másnak köze lett volna a történtekhez. 

Adler sok éve küzd komoly függőségekkel és szerhasználattal, már a Guns N' Rosesból is drogproblémái miatt rúgták ki 1990-ben. Az elmúlt években több olyan műsorban is szerepelt, melyben függőséggel küzdő hírességek életét mutatták be. 

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.