Hasba késelte magát a Guns N' Roses egykori dobosa

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

A TMZ értesülései szerint Steven Adler azután került be egy Los Angeles-i kórházba, hogy megkéselte magát. A mentőket késeléses sebhez értesítették csütörtök délután, és mint kiderült a Guns alapító dobosa szenvedett hasi sérülést. 

A 2012-es Rock And Roll Hall Of Fame eseményre tért vissza a dobok mögéFotó: Michael loccisano/AFP

A lap forrásai szerint Adlert nem életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba, és egyelőre nem merült fel, hogy bárki másnak köze lett volna a történtekhez. 

Adler sok éve küzd komoly függőségekkel és szerhasználattal, már a Guns N' Rosesból is drogproblémái miatt rúgták ki 1990-ben. Az elmúlt években több olyan műsorban is szerepelt, melyben függőséggel küzdő hírességek életét mutatták be. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.