Jeszenszki András lett az ellenzék közös polgármester-jelöltje Nyíregyházán

2019 július 1., hétfő 12:56
148

Az MSZP-s Jeszekszki András az ellenzék közös polgármesterjelöltje Nyíregyházán, ezt sajtótájékoztatón jelentették be. A "Szövetségben Nyíregyházáért" alpolgármester-jelöltje Lengyel Máté (Jobbik Magyarország Mozgalom), írja a SzabolcsHír

A Szövetségben Nyíregyházáért összefogásban a Momentum Mozgalom, a Demokratikus Koalíció, az Magyar Szocialista Párt, a Jobbik Magyarországért Mozgalom, a Lehet Más a Politika, a Függetlenek Egyesülete a Mindenki Magyarországa és a Párbeszéd vesz részt. 

Lengyel Máté, Jeszenszki András és Lövei Csaba

Hiszünk abban, hogy Nyíregyházán új politikai kultúrára van szükség – mondta a független önkormányzati képviselő Lövei Csaba a sajtótájékoztatón, hozzátéve: minden nyíregyházi polgár támogatására számítanak, fő céljuk egy polgármesterjelöltet indítani ellenzéki oldalon, és őt támogató, mögötte és mellette álló képviselőjelölteket indítani az őszi önkormányzati választásokra.

Jeszenszki András pedagógus, mellette 20 éve van jelen a nyíregyházi politikában, önkormányzati képviselőként négyszer nyert választást egyéniben.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt