Nem látott ki a szélvédőn a marihuánafüsttől, rendőrautóba hajtott az ausztrál tinédzser

Komoly következményekkel kell számolnia annak az ausztrál tinédzsernek, aki autójával egy rendőrautóba hajtott és eltörte egy rendőr lábát. 

A 19 éves Benjamin Sauirni helyzetén az sem javít sokat, hogy elmondása szerint nem látott ki rendesen szélvédőjén, mert túl sűrű volt a marihuánafüst a kocsiban. Saurini elismerte, hogy miután az autóban pár barátjával szívott, megijedtek a felbukkanó rendőröktől, és autóval próbáltak meg elhajtani a helyszínről. Ezután történt a baleset: bepánikolt és oldalról beleszaladt egy rendőrautóba, a mellette álló rendőr pedig az ütközés következtében eltörte a lábát. 

A fiatal férfi el tudott amúgy hajtani a helyszínről, másnap reggel olvasta vissza az újságba, hogy mi történt. Ekkor a vádak szerint megpróbált megszabadulni az autótól első felindulásában, de aztán miután a rendőrök felhívták a család otthonát, úgy döntött, feladja magát. (Newsweek)

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.