A Magyar Nemzet szerint nem is zárták ki Szanyi Tibort az MSZP-ből

A kormányzat szócsöve, a Magyar Nemzet úgy értesült, hogy Szanyi Tibort nem is zárták ki a Magyar Szocialista Pártból, csak megrovást kapott a párt etikai bizottságától. Szanyi korábban 3 nyílt levélben is bírálta a pártot, miután az európai parlamenti választáson elveszítette a mandátumát. A politikus élőhalottnak, korruptnak, degenerálódó belterjes klubnak nevezte az MSZP-t. és ígéretet tett arra, hogy Bal Blokk néven új politikai csoportosulást alapít-

Ezután fegyelmi eljárás indult Szanyi ellen, melynek idejére felfüggesztették a politikus párttagságát, Tóth Bertalan pártelnök pedig ezt mondta: „Az elnökség nem tűri a kibeszélést, aki ezzel szembemegy, azt a közösség ki fogja vetni magából”.

A Magyar Nemzet szerint ennek a fegyelmi eljárásnak lett most a vége a megrovás, Szanyi tehát nem veszítette el a párttagságát.

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.