A Magyar Nemzet szerint nem is zárták ki Szanyi Tibort az MSZP-ből

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

A kormányzat szócsöve, a Magyar Nemzet úgy értesült, hogy Szanyi Tibort nem is zárták ki a Magyar Szocialista Pártból, csak megrovást kapott a párt etikai bizottságától. Szanyi korábban 3 nyílt levélben is bírálta a pártot, miután az európai parlamenti választáson elveszítette a mandátumát. A politikus élőhalottnak, korruptnak, degenerálódó belterjes klubnak nevezte az MSZP-t. és ígéretet tett arra, hogy Bal Blokk néven új politikai csoportosulást alapít-

Ezután fegyelmi eljárás indult Szanyi ellen, melynek idejére felfüggesztették a politikus párttagságát, Tóth Bertalan pártelnök pedig ezt mondta: „Az elnökség nem tűri a kibeszélést, aki ezzel szembemegy, azt a közösség ki fogja vetni magából”.

A Magyar Nemzet szerint ennek a fegyelmi eljárásnak lett most a vége a megrovás, Szanyi tehát nem veszítette el a párttagságát.

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 8,5 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.