Záporok, zivatarok, viharos szél: ennyit a hétvégéről

Túl sok szabadtéri programot ne tervezzen senki: az Országos Meteorológia Intézet előrejelzése szerint nem ez lesz az idei nyár legjobb hétvégéje. Azt írják, már péntek éjszaka, aztán főként hajnaltól érkezik egy záporos, zivataros csapadékrendszer, ami fokozatosan kelet felé helyeződik. 

Szombaton napközben záporok, zivatarok várhatók, helyenként felhőszakadással, 

néhol 60-70 km/h-t meghaladó széllel és jégesővel.

Intenzívebb zivatarokra a Dél-Dunántúlon élők számíthatnak, északon, északkeleten viszont jobb esély mutatkozik a lokális nagyobb mennyiségű csapadékra, felhőszakadásra. A legmagasabb nappali hőmérséklet 20 és 25 fok között valószínű. Vasárnap aztán néhol lesz napsütés is, de ezt sehol sem merik biztosra ígérni. Az északi, északnyugati szél elsősorban a Dunántúlon nagy területen erős lesz, zivatarok környezetében viharos széllökések is előfordulhatnak. Vasárnap a legmagasabb nappali hőmérséklet 20 és 26 fok között várható.

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.