A szlovák női csapat kapitánya fogta a kupát, magasba emelte, úgy ütve ki saját csapattársát, mint Piedone a kis drogcsempészt

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

A futball van annyira jelentős dolog, hogy bámely részterületén a legjobbnak lenni igazán popkulturális jelentőségű tett. Pont ezért lehet igazán büszke magára annak a szlovák kispályás női focicsapatnak a kapitánya, aki mostantól elmondhatja magáról: úgy emelt a magasba győzelmi serleget, mint előtte soha senki az emberiség rövid futballtörténetében. 

A csapata éppen megnyert egy Neymarról elnevezett nemzetközi kispályás tornát, aminek a róla elnevezett fődíját maga a névadó adta át. Ekkor jött el a Névadó közelségétől plusz Kupa érintésétől megrészegült kapitány + a szlovák zászlót lengető gyanútlan csapattárs Nagy Páros Pillanata. A kapitány persze már az első mozdulata miatt belekerült volna a történelemkönyvekbe, de igazán kúl kategóriába azzal lett, ahogyan rájött, hogy ezen már nincs mit segíteni, azzal lazán tovább ünnepelt:

Együttérzésünk!

(via nso.hu)

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.