Meghibásodott egy kínai hullámmedence, a „cunamiban” 44 ember megsérült

baleset
2019 augusztus 01., 13:57
comments 107

Hétfőn egy népszerű, kínai turistaparkban meghibásodott a hullámmedence, ami miatt hirtelen 3 méter magas hullámokat kezdett el dagasztani a gép. Az esetről készült videókhoz azt írták, a részeg gépkezelő rontott el valamit, de erről nincsen hivatalos információ.

link Forrás

Az aquapark szóvivője kiadott egy közleményt arról, hogy egy technikai hiba történt, de csak kb. 10 ember sérült meg. Ehhez képest a hatóságok szerint kb. 44 ember sérült meg, közülük hárman még mindig kórházban vannak csonttörésekkel és komoly vágásokkal.

link Forrás

(ebaumsworld)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.