Üzenet a fideszes médiából: „Tolószékes embereket sem szeretnénk mozgólépcsőnyi hirdetéseken nézegetni”

idióta rekordok
2019 augusztus 06., 11:58
Vésey Kovács László tavaly az Echo Tv-ben
photo_camera  Vésey Kovács László  tavaly az Echo Tv-ben

Gyűrűzik tovább a fideszes Boldog István által beindított, egyelőre csak a Hit Gyülekezete által felkapott Coca-Coca-botrány a kormánypárti médiabirodalomban: kedden a Pesti Srácok szerzője, Vésey Kovács László fejtette ki gondolatait az „Elég az érzékenyítésből, hagyjátok élni az embereket!” című írásában.

Vésey Kovács előbb végigvette, ki mindenki állt ki az „ellenzéki oldalról” az elmúlt napokban a Coca-Cola kampánya mellett, majd áttér arra, hogy itt végül is a gyerekek agyát akarják átmosni az óriáscégek, hogy aztán térjen cikke végkövetkeztetésére: 

„Tolószékes embereket sem szeretnénk mozgólépcsőnyi meg buszmegállónyi hirdetéseken nézegetni (sőt, a francnak se hiányoznának a mozgólépcsőnyi és buszmegállónyi hirdetések), miközben nem gyűlöljük a mozgássérülteket, nem akarjuk bántani és kirekeszteni őket, sőt akadálymentesített feljárókat építünk nekik, ahol csak lehet. Arra tanítjuk a gyerekeinket, hogy sajnos vannak, akik ilyen helyzetbe kerültek, és segítünk nekik, ha rászorulnak, nem csúfoljuk ki, nem bántjuk őket. De nem hazudjuk azt magunknak meg másoknak, és főleg nem tömjük a gyerekeink fejét olyan hülyeséggel, hogy tolószékben élni ugyanolyan természetes, mint két lábon sétálni, és nem rosszabb, csak más. Ha pedig a tolószékesek elkezdenék eltördelni a gyerekeink hátgerincét, hogy ők is tolószékesként éljenek, attól a társadalom irgalmatlanul dühbe gurulna. 

Hasonló az emberek dühe, amikor már nem tudnak úgy tévézni, sőt kimenni az utcára, hogy ne zúdítsák a nyakukba az örökös, átkozott érzékenyítést, ugyanakkor nem mernek szólni ellene, mert egyből lehomofóbozzák őket a rendkívül toleráns, nyílt szellemiségű haladó újságírók, politikusok, civil aktivisták és vállalati marketingesek. El a kezekkel a gyerekektől, és el a kezekkel a társadalomtól! Aki nem bír megbirkózni a nemiségével, az a saját életét tegye rendbe mindenki másé helyett!”