Totális téboly: újraforgatja a Disney a Reszkessetek, betörők!-et

FILM
2019 augusztus 07., 06:13

Folytatódik az elmúlt évek legpusztítóbb filmes trendje: a klasszikus sikerfilmek újraforgatása. A mostanában totális kockázatkerülésbe és teljes fantáziátlanságba belesüppedő Disney bejelentette, hogy streamoldalára újraforgatják a Reszkessetek, betörők! című filmet. 

A Disney vezérigazgatója, Bob Iger emellett közölte hogy 'újragondolják' az Éjszaka a múzeumban című alkotást is. A filmeknek azután lett jogtulajdonosa a Disney, hogy megvásárolták a 20th Century Fox filmstúdiót. A streamoldaluk, mellyel nem titkoltan a Netflix babérjaira kívánnak törni, novemberben indul majd el az Egyesült Államokban, Európában pedig a tervek szerint jövőre érkezhet meg. 

A Macaulay Culkin főszereplésével 1990-ben bemutatott Reszkessetek, betörők! mára igazi karácsonyi kultuszfilmmé vált, és ha valamire egész biztosan nem volt szüksége a világnak, az egy remake belőle. 

A Disney+ nemcsak remake-ekkel indul majd el, de a tervek szerint a Star Wars és a Marvel franchiseból is lesznek majd tartalmak beemelve: induláskor 7500 sorozatrész és 400 film lesz majd elérhető az oldalon. 

Arról a BBC beszámolója szerint egyelőre nem tudni semmit, hogy hogyan fogják feldolgozni a Reszkessetek, betörők!-et, ahogy azt sem, hogy kik fogják alakítani a főbb szerepeket. 

A filmet annak idején percről percre közvetítettük, ezt itt lehet végigolvasni