Karambolozott és kigyulladt egy Tesla 3-as Moszkvában

Tbg
közlekedés
2019 augusztus 11., 17:37
comments 158

Körülbelül 100 kilométeres óránkénti sebességgel csapódott egy az út szélén parkoló szállítóautóba egy Tesla Ororszország fővárosában. 

Az autó vezetője szerint a Tesla önvezető módban volt, amikor belerohnat az út szélén, egy elromlott autót éppen elszállítani igyekvő trailerbe. Az amerikai elektromos autó felgyulladt, az esetről több videó is készült.

A sofőr és vele utazó gyerekeinek sikerült kimenekülniük az autóból a robbanás előtt, kórházba szállították őket. Az autó tulajdonosának, Alekszej Tretyakovnak a lába tört el, gyerekei zúzodásokat szenvedtek.

A férfi a helyi médiának azt állította, bár az autó önvezető módban volt, kezét a kormányon tartotta, de a sötétben veszteglő teherautót ő maga nem látta, és ezek szerint a Tesla 3 radarjai sem ismerték fel. 

A baleset a moszkvai nagykörúton (MKAD) történt, magáról a balesetről és a robbanásról is készült videó.

link Forrás

(Reuters)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.