Ismert futó lehet az egyik holland dealer, akit elkaptak Magyarországon

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

A személyiségi jogainak védelme miatt csak Roelf B.-nek nevezett személy egy ismert futó lehet Hollandiában, írja a Dutchreview a Telegraaf alapján.

A holland médiában is vezető hír, hogy két huszonéves dealert kapcsoltak le a rendőrök a Sziget fesztiválon: a két holland sátránál hatalmas sor állt, 2700 ecstasytablettát és 128 gramm füvet találtak náluk, amiért életfogytiglani börtönbüntetést is kaphatnak. Ügyvédjük hiába kérte kiadátásukat óvadék ellenében, a nagy mennyiség miatt, ezt nem kapták meg.

A rendőrség kedden azt közölte, meglett az autójuk is, amiben 17 kg kábítószer volt volt, összesen százmillió értékben.

A Telegraaf arról ír, Roelf B. telefonja napok óta ki van kapcsolva, az atéltikai szövetségtől sem reagált a találgatásokr senki. Roelf B. 2017-ben tűnt fel, százméteres versenyszámban többször versenyzett otthon, illetve Európában, legutóbb a 23 éven aluliak bajnokságán vett részt.

A napokban egy másik holland profi sportolót is letartóztattak Németországban szintén kábítószerrel. A 26 éves sprintert, Madiea G.-t a határon kapták el 50 kilónyi kábítószerrel. (Telegraaf)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.