Öngyilkos tűzharcban halhatott meg az a két tinédzser, akik három embert öltek meg Kanadában

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

A rendőrség szerint öngyilkos tűzpárbajban hallhatott meg az a két tinédzser, akiket három ember meggyilkolásával gyanúsítottak Kanadában. 

Kam McLeod és Bryer Schmegelsky holttestére múlt héten találtak rá Manitoba északi részén, a holttestek mellett fegyverek hevertek. A két fiatalember 18 és 19 évesek volt.

A rendőrség szerint már jó pár napja halottak lehettek az elkövetők, amikor rájuk találtak Gillem település közelében. A holttestek mellett talált fegyvereket azonosították a gyilkosságoknál is.

A két fiatal egy amerikai és egy ausztrál huszonéves párt gyilkolt meg július 15-én, majd egy kanadai professzort 19-én brit Columbiában. Egy ideig eltűntként keresték a tizenéveseket, akik Vancouver Islandről származtak és állítólag Yukonba indultak dolgozni. Később egyikük apja közölte, hogy fia öngyilkos küldetésen van. (BBC)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.