15 évet is kaphat a 65 éves szerb, aki Győrben fegyverrel állított meg egy kocsit, majd rágót és energiaitalt rabolt egy benzinkútról

bűnügy
2019 augusztus 21., 07:59
comments 94

Elkészült a vádirat annak a szerb férfinak az ügyében, aki 2018. november 18-án reggel lőfegyverrel a kezében sétált az egyik győri út közepén. Megállított egy autót, kétszer a levegőbe lőtt. A sofőr félelmében bezárta az ajtókat és hívta a rendőröket. A fegyveres férfi közben tovább sétált a közeli benzinkúthoz.

A benzinkúton a férfi magához vett egy csomag rágógumit és egy doboz energiaitalt, amikkel távozni akart. Mikor a személyzet felszólította a fizetésre, csak megmutatta a nála lévő pisztolyt. A kiérkező rendőrök aztán elfogták a zavart férfit és mentővel kórházba vitték.

photo_camera Fotó: police.hu

A Győri Járási Ügyészség garázdaság bűntettével, fegyveresen elkövetett rablás bűntettével és lőfegyverrel visszaélés bűntettével vádolja, akár tizenöt év szabadságvesztést is kaphat.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.