Vadonatúj zászlótartót avatott az ózdi Fidesz

vallás
2019 augusztus 22., 12:48
comments 257

Legalább 15-20 fős tömeg verődött össze szerdán a sajóvárkonyi Szent Miklós püspök templom homlokzata előtt, ahol a Fidesz ózdi polgármesterjelöltje, Eke István, az egykori polgármester Fürjes Pál, valamint Obbágy Csaba területi képviselő felavatott egy vadonatúj 

zászlótartót. A feltehetően néhány ezer forintos projekt az ózdi (egyébként Janiczak Dávid polgármestersége alatt jelenleg is ellenzékben politizáló) Fidesz által szervezett közösségi összefogás eredményeként valósult meg.  

A 3600.hu szerint megjelentek a helyszínen a Fidesz és a KDNP egyházközösségi tagjai, de a fideszesek papot is hívtak, és tűzoltóautót is szerveztek az ünnepélyes átadásra, ahol előbb megáldották a lobogót, mielőtt tűzoltók segítségével felszerelték a tartóelemet a homlokzatra.  

photo_camera Fotó: Ózdi Fidesz FB

„Fürjes Pál önkormányzati képviselő cége legyártotta a pajzs alakú tárgyat, Eke István vállalkozó pedig egy magyar zászlót ajándékozott a plébániának. Obbágy Csaba területi képviselő szerint igazi közösségi összefogással valósulhatott meg a projekt. Rövid beszéde után Talián Zoltán diakónus Isten áldását kérte a zászlóra és annak tartójára is, majd megszentelte azokat” - írja az ózdi önkormányzat honlapja. 

photo_camera Fotó: Ózdi Fidesz FB

Szerencsére nem kell elképzelni, hogy nézhetett ki mindez a valóságban, mert a városi tévé felvételt is készített az eseményről: 

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.