Bolsonaro fia fegyverrel látogatta meg az apját a kórházban

Brazília elnöke, Jair Bolsonaro újabb műtéten esett át, amire azért volt szükség, mert a tavalyi választási kampánya alatt merényletet követtek el ellene. A mostani műtét miatt ki is kellett hagynia az ország esőerdeiben pusztító erdőtüzekről rendezett nemzetközi csúcsértekezletet.

A műtét után Bolsonarót a fia, Eduardo is meglátogatta, és a kórházi ágynál közös fotót is készítettek, amin látszik, hogy az övében egy 9 mm-es Glock pisztoly van.

Bolsonaro legfontosabb választási ígérete az volt, hogy nagyon megkönnyíti a lakosság fegyvervásárlási lehetőségeit, hogy az emberek könnyebben meg tudják védeni magukat a felfegyverzett bűnbandák ellen, de a kétes ötletből nem törvény, hanem elnöki rendelet született, és lehet, hogy nem sokáig lesz érvényben. (Index)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.