Debrecen DK-s polgármesterjelöltje újra bemásolta a 2014-es kampányszövegét, amiből vicces bonyodalmak származtak Csipkerózsikával

politika
2019 szeptember 10., 07:22
comments 92

Természetes jelenség, hogy egy következtetes ember mindig ugyanazt ígéri. Ez történt Varga Zoltánnal, a DK debreceni elnökével és a városi DK-MSZP-PM-Szolidaritás lista polgármesterjelöltjével is. (A városban unikumként két ellenzéki lista is lesz, a másik az LMP-Momentum-Jobbik trióé.) 

Varga, aki egyéni körzetben is elindul, az egyik brosúráján arról biztosítja a választókat, hogy

Erős a hitem, hogy sikerül felrázni Debrecent a 16 éve tartó Csipkerózsika álmából.

Varga itt arra céloz, hogy a város ennyi ideje áll fideszes irányítás alatt. Mármint erre célzott a 2014-es önkormányzati választáson, Debrecenben ugyanis, két ciklusnyi SZDSZ-es városirányítás után 1998-ban győzött a Fidesz Kósa Lajossal és azóta is stabilan tartja a helyi többséget.

Vagyis a Cívisrózsika igazából nem 16, hanem már 21 éve szendereg. Persze az sem kizárt, hogy Varga Kósa Lajos első, 1998-as nagylemezét még szerette. Vagy hogy a debreceni Csipkerózsika olyan hangosan horkol, hogy a körülötte élők is mind elaludtak és egyszerűen kiesett nekik az elmúlt öt év.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.