Mégsem lesznek futókörök a Fiumei úti sírkertben

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Múlt pénteken közölték, hogy a Nemzeti Örökség Intézete futóútvonalakat jelöl ki a Fiumei úti sírkert területén, hogy a nemzeti emlékhelyet szorosabban bekapcsolják a főváros vérkeringésébe.

A Nemzeti Örökség Intézete viszont meggondolta magát, és közölte: a téma megosztó jellegére tekintettel elállt a futókörök Fiumei úti sírkertben történő kijelölésétől – írja a HVG. Korábban azt írták, „a Fiumei úti sírkert több mint temető, kapui nyitva állnak mindazok előtt, akik a sírkertben szeretnének futni, sétálni”.

A futópályákat most szombaton adták volna át, az eseményen Radnainé Fogarasi Katalin, a Nemzeti Örökség Intézete főigazgatója mellett a projekt fővédnöke, Szalay-Bobrovniczky Alexandra főpolgármester-helyettes és Rakonczay Gábor ultramaratonista vett volna részt.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.