Bunker? Kazamaták? Valami nagy dolog épül a föld alatt a titkos Orbán-birtokon

politika
2019 szeptember 19., 03:27
comments 579

Két hónappal az előző akciója után ismét berepült az Orbán család által használt hatvanpusztai majorság fölé a hobbiként sportrepülő Hadházy Ákos független képviselő és csinált egy rakás friss légifelvételt. 

photo_camera Hatvanpuszta madártávlatból

A legérdekesebb változás az, hogy ami legutóbb még csak egy nagy gödör volt, a fenekén beton alapozással, íme a két hónappal ezelőtti állapota:

az most egy jóval nagyobb, helyiségekkel teli, talajszint alatti építménnyé fejlődött: 

Még közelebbről:

A fényképeket kiposztoló Hadháy is csak tippelgetni tudott, hogy mi épül a föld alatt:

“bunker?, wellnes részleg?, mélygarázs?, pince??”

Az országot sújtó mesteremberhiány ellenére ez az építkezés a többi fronton szépen haladt, a két hatalmas cselédszállás-épületre például felkerült a tető ácsolata meg a szigetelés, és le is burkolták.

Ha nem tudod, mi az a Hatvanpuszta, itt van egy korábbi helyszíni riportunk a miniszterelnök titkos, Felcsút melletti dácsájáról.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.